logo-klokkenbelt logo-sintjoseph
banner-svg

Gezondheidscentrum

Een nieuw toegevoegde functie in De Klokkenbelt is het gezondheidscentrum; bedoeld voor de bewoners van De Klokkenbelt, maar ook voor de bewoners van de omliggende woonwijken. Het gezondheidscentrum komt op de begane grond van het oude hoofdgebouw.

Hieronder een overzicht van de organisaties die een plek krijgen in het Gezondheidscentrum De Klokkenbelt.

Apotheek Sluitersveld

Apotheek Sluitersveld

Lees verder
Fysiotherapie De Roskam

Fysiotherapie De Roskam

Lees verder
Diëtistenpraktijk Almelo

Diëtistenpraktijk Almelo

Lees verder
Huisartsenpraktijk Rosarium

Huisartsenpraktijk Rosarium

Lees verder
Huisartsenpraktijk de Noordrand

Huisartsenpraktijk de Noordrand

Lees verder
Huisartsenpraktijk Sluitersveld

Huisartsenpraktijk Sluitersveld

Lees verder
Medlon prikpost

Medlon prikpost

Lees verder
Praktijk voor voeding en gezondheid

Praktijk voor voeding en gezondheid

Lees verder

Gezondheidscentrum De Klokkenbelt

In het gezondheidscentrum komen de huisartspraktijken De Noordrand, Het Rosarium en Sluitersveld. Verder vestigen Apotheek Sluitersveld en Fysiotherapiepraktijk De Roskam zich in het gezondheidscentrum De Klokkenbelt. Een prikpost van MedLon, één of meerdere thuiszorgorganisaties en 2 diëtistenpraktijken nemen ook hun intrek in het pand.

Het laatste nieuws

Werken bij de Klokkenbelt

Voor de nieuw te openen locatie De Klokkenbelt is InteraktContour op zoek naar meerdere zorgprofessionals. Wil jij graag werken met mensen met hersenletsel? Klik op een van de links hieronder voor meer informatie en reageer voor vrijdag 1 november 2019 bij interesse!  Meerdere woonbegeleiders 24 uur per week  Meerdere woonbegeleiders voor de nacht 19-24 uur per week  Meerdere zorgassistenten 24 uur per week Om alvast kennis te maken met onze organisatie ga je eerst bij locatie De Burcht of Catharinahof in Almelo aan de slag. De verwachting is dat je In het eerste kwartaal van 2020 overgaat naar de Klokkenbelt. Blijf op de hoogte en volg InteraktContour op Facebook en/of LinkedIn.

Lees verder

Vleugelappartementen van binnen nagenoeg klaar

De achttien vleugelappartementen voor InteraktContour zijn van binnen zo goed als klaar. De buitenwerkzaamheden bij deze woningen zijn in volle gang. Voor deze appartementen geldt dat er van twee appartementen één groter appartement is gemaakt. De woningen zijn geschilderd, voorzien van een nieuwe keuken en badkamer. Aan de 48 kernappartementen wordt nu hard gewerkt. De appartementen op de derde verdieping zijn zo goed als klaar en de werkzaamheden aan de appartementen op de tweede en eerste verdieping zijn nu bezig. De buitenzijde van deze 48 appartemeten is klaar. Dit is aan de voorzijde (Vriezeveenseweg) al goed te zien nu de steigers daar weg zijn. De sloop van het deel waar het gezondheidscentrum zich vestigt is in volle gang. Binnenkort starten de opbouwwerkzaamheden voor dit deel. Voor de 18 woningen van Sint Joseph geldt dat de werkzaamheden op korte termijn starten.

Lees verder

Werkzaamheden vorderen

AA Visie besteedde aandacht aan de transformatie van De Klokkenbelt. De werkzaamheden richten zich in de eerste fase vooral op het slopen en herinrichten van de ruimtes. Lees hier het artikel van AA Visie.

Lees verder
© 2019 Sint Joseph | Made by TeamCreative.nl
Footer logo