logo-klokkenbelt logo-sintjoseph
banner-svg

Gezondheidscentrum

Een nieuw toegevoegde functie in De Klokkenbelt is het gezondheidscentrum; bedoeld voor de bewoners van De Klokkenbelt, maar ook voor de bewoners van de omliggende woonwijken. Het gezondheidscentrum komt op de begane grond van het oude hoofdgebouw.

Hieronder een overzicht van de organisaties die een plek krijgen in het Gezondheidscentrum De Klokkenbelt.

Apotheek Sluitersveld

Apotheek Sluitersveld

Lees verder
Fysiotherapie De Graven Esch

Fysiotherapie De Graven Esch

Lees verder
Diëtistenpraktijk Almelo

Diëtistenpraktijk Almelo

Lees verder
Huisartsenpraktijk Rosarium

Huisartsenpraktijk Rosarium

Lees verder
Huisartsenpraktijk de Noordrand

Huisartsenpraktijk de Noordrand

Lees verder
Huisartsenpraktijk Sluitersveld

Huisartsenpraktijk Sluitersveld

Lees verder
Medlon prikpost

Medlon prikpost

Lees verder
Praktijk voor voeding en gezondheid

Praktijk voor voeding en gezondheid

Lees verder

Gezondheidscentrum De Klokkenbelt

In het gezondheidscentrum komen de huisartspraktijken De Noordrand, Het Rosarium en Sluitersveld. Verder vestigen Apotheek Sluitersveld en Fysiotherapiepraktijk De Roskam zich in het gezondheidscentrum De Klokkenbelt. Een prikpost van MedLon, één of meerdere thuiszorgorganisaties en 2 diëtistenpraktijken nemen ook hun intrek in het pand.

Het laatste nieuws

Een nieuw leven voor De Klokkenbelt

In de krant van 5 februari staat een uitgebreid artikel over De Klokkenbelt. Samen met InteraktContour en Sint Joseph is de journalist het gebouw doorgelopen. Daar naderen de werkzaamheden in het gebouw hun laatste fase. Aan de buitenkant (tuin) wordt nog hard gewerkt. Benieuwd naar het (premium) artikel? Lees het hier.

Lees verder

Open dag cliënten, naasten en medewerkers InteraktContour

Op zaterdag 7 december opende De Klokkenbelt voor 1 dag haar deuren voor cliënten, hun naasten, medewerkers en vrijwilligers. Tijdens de open dag was het mogelijk om een kijkje te nemen in de appartementen en de gemeenschappelijke ruimtes van de toekomstige woonlocatie. Ook werden de plannen voor de woonomgeving (groen en infrastructuur) gepresenteerd. Positief Het was fijn om zoveel positieve reacties te horen. Van prachtig, mooi, modern, eigentijds, tot aan ruim en groter dan gedacht. Men kan niet wachten tot het zover is. De kijkdag was een groot succes, voor de bezoekers en voor iedereen die betrokken was bij de organisatie. Planning De werkzaamheden verlopen nog volgens planning . Het is de verwachting dat in het voorjaar 2020 de eerste bewoners hun intrek kunnen nemen in hun nieuwe appartement. Werken op de Klokkenbelt? Heb je interesse om te werken met mensen met hersenletsel? Wij zijn nog steeds op zoek naar zorgprofessionals. Kijk dan snel bij de openstaande vacatures. https://www.interaktcontour.nl/werken-bij/vacatures.

Lees verder

Werken bij de Klokkenbelt

Inmiddels hebben we meer dan 10 nieuwe collega’s mogen verwelkomen bij InteraktContour in Almelo! Zij gaan straks op onze nieuwe woonlocatie de Klokkenbelt aan de slag. Wij zoeken echter gewoon verder naar meer zorgprofessionals. Heb jij minimaal een MBO opleiding niveau 3 VIG of MZ? Wil jij graag werken met mensen met hersenletsel? Klik op een van de links hieronder voor meer informatie. Flexibel werken in de Flexpool waarbij je binnen je contractgrootte je uren grotendeels zelf bepaalt of werken op een vaste locatie namelijk de Klokkenbelt. Meerdere woonbegeleiders voor Flexpool Almelo Meerdere woonbegeleiders voor de Klokkenbelt We zien je sollicitatie graag tegemoet! Blijf op de hoogte van alle nieuws en vacatures van InteraktContour op Facebook en/of LinkedIn.

Lees verder
© 2020 Sint Joseph | Made by TeamCreative.nl
Footer logo