logo-klokkenbelt logo-sintjoseph
banner-svg

Huisartsenpraktijk Rosarium

Huisartsenpraktijk Rosarium

Huisartsenpraktijk Rosarium

In deze praktijk werken de huisartsen Bergkamp en Kooij en 3 praktijkondersteuners (ouderenzorg, somatiek, GGZ) en 3 assistentes.

Ga naar de website

Het laatste nieuws

Een nieuw leven voor De Klokkenbelt

In de krant van 5 februari staat een uitgebreid artikel over De Klokkenbelt. Samen met InteraktContour en Sint Joseph is de journalist het gebouw doorgelopen. Daar naderen de werkzaamheden in het gebouw hun laatste fase. Aan de buitenkant (tuin) wordt nog hard gewerkt. Benieuwd naar het (premium) artikel? Lees het hier.

Lees verder

Open dag cliënten, naasten en medewerkers InteraktContour

Op zaterdag 7 december opende De Klokkenbelt voor 1 dag haar deuren voor cliënten, hun naasten, medewerkers en vrijwilligers. Tijdens de open dag was het mogelijk om een kijkje te nemen in de appartementen en de gemeenschappelijke ruimtes van de toekomstige woonlocatie. Ook werden de plannen voor de woonomgeving (groen en infrastructuur) gepresenteerd. Positief Het was fijn om zoveel positieve reacties te horen. Van prachtig, mooi, modern, eigentijds, tot aan ruim en groter dan gedacht. Men kan niet wachten tot het zover is. De kijkdag was een groot succes, voor de bezoekers en voor iedereen die betrokken was bij de organisatie. Planning De werkzaamheden verlopen nog volgens planning . Het is de verwachting dat in het voorjaar 2020 de eerste bewoners hun intrek kunnen nemen in hun nieuwe appartement. Werken op de Klokkenbelt? Heb je interesse om te werken met mensen met hersenletsel? Wij zijn nog steeds op zoek naar zorgprofessionals. Kijk dan snel bij de openstaande vacatures. https://www.interaktcontour.nl/werken-bij/vacatures.

Lees verder

Werken bij de Klokkenbelt

Inmiddels hebben we meer dan 10 nieuwe collega’s mogen verwelkomen bij InteraktContour in Almelo! Zij gaan straks op onze nieuwe woonlocatie de Klokkenbelt aan de slag. Wij zoeken echter gewoon verder naar meer zorgprofessionals. Heb jij minimaal een MBO opleiding niveau 3 VIG of MZ? Wil jij graag werken met mensen met hersenletsel? Klik op een van de links hieronder voor meer informatie. Flexibel werken in de Flexpool waarbij je binnen je contractgrootte je uren grotendeels zelf bepaalt of werken op een vaste locatie namelijk de Klokkenbelt. Meerdere woonbegeleiders voor Flexpool Almelo Meerdere woonbegeleiders voor de Klokkenbelt We zien je sollicitatie graag tegemoet! Blijf op de hoogte van alle nieuws en vacatures van InteraktContour op Facebook en/of LinkedIn.

Lees verder
© 2020 Sint Joseph | Made by TeamCreative.nl
Footer logo