logo-klokkenbelt logo-sintjoseph
banner-svg

Onze partners

De transformatie van De Klokkenbelt is mogelijk dankzij de inzet en samenwerking van verschillende organisaties, specialisten en vakmensen. Hieronder een overzicht van de organisaties die De ‘nieuwe’ Klokkenbelt mogelijk maken.

IAA Architecten

IAA Architecten

IAA Architecten is de faciliterend/uitvoerend architect. IAA Architecten kan omschreven worden als ‘Creatieve professionals voor een duurzame leefomgeving’. Want de wereld om ons heen wordt steeds complexer. Dat geldt ook voor ontwerpopgaven. IAA Architecten staat voor een integrale aanpak waarmee we onze klanten zo maximaal mogelijk ondersteunen in hun ambities, en zoveel mogelijk ontzorgen. Ook pionieren we in co-creatie met anderen aan innovatieve methodieken en technieken.

Lees verder
SW architecten

SW architecten

Coen Kessels van SW architecten is ingeschakeld door het gezondheidscentrum De Klokkenbelt om de ruimtes voor hen te ontwerpen. SW architecten is, met name,  ervaren op het gebied van gebouwen met eerste- en tweedelijnszorgfuncties. Bij SW architecten spelen niet gebouwen, maar mensen de hoofdrol. Dus ontwerpen wij het gebouw om u heen, in plaats van andersom. Wij geloven niet in standaard werk. Elk mens is verschillend, dus is het logisch dat gebouwen dat ook zijn.

Lees verder
Architect Paul Wolters

Architect Paul Wolters

De in Almelo gevestigde architect Paul Wolters (nu eigenaar studio DaD) heeft de wooneenheden en de algemene ruimten voor de bewoners van InteraktContour ontworpen. Daarnaast is Paul Wolters de coördinerend architect die toeziet op de architectuur van het gehele gebouw. Vanuit die coördinerende rol heeft Wolters ook intensief gekeken naar aan te brengen verbeteringen op het gebied van duurzaamheid en het beperken van het totale energieverbruik.

Lees verder
Winkels Techniek

Winkels Techniek

Winkels Techniek is een technisch dienstverlener die al jarenlang flexibele oplossingen biedt op gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en ICT en beveiliging. Vanuit diverse vestigingen in Oost-Nederland voorziet Winkels Techniek onder meer woningcorporaties, ziekenhuizen, zorginstellingen en de industrie van techniek en diensten die concreet bijdragen aan hun succes. Voor De Klokkenbelt is Winkels, samen met Gebr. Meijer Bouwbedrijf, de aannemer van het project en verantwoordelijk voor de uitvoering.

Lees verder
Bouwbedrijf Gebr. Meijer

Bouwbedrijf Gebr. Meijer

De naam Gebr. Meijer Bouwbedrijf is al vele jaren een begrip voor talloze opdrachtgevers in Raalte en omgeving. Het bedrijf werd ruim een eeuw geleden opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig bouwbedrijf! Gebr. Meijer Bouwbedrijf is samen met Winkels de aannemer van het project en verantwoordelijk voor de uitvoering.

Lees verder
Gezondheidscentrum De Klokkenbelt

Gezondheidscentrum De Klokkenbelt

Naast wonen biedt De Klokkenbelt straks ruimte aan het gezondheidscentrum. Huisartsen, fysiotherapeuten, een apotheek en meer vestigen zich op de begane grond van het gebouw.

Lees verder
InteraktContour

InteraktContour

In De Klokkenbelt huurt InteraktContour 66 appartementen. InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor.

Lees verder
© 2019 Sint Joseph | Made by TeamCreative.nl
Footer logo