logo-klokkenbelt logo-sintjoseph
banner-svg

SW architecten

Coen Kessels van SW architecten is ingeschakeld door het gezondheidscentrum De Klokkenbelt om de ruimtes voor hen te ontwerpen. SW architecten is, met name,  ervaren op het gebied van gebouwen met eerste- en tweedelijnszorgfuncties.
Bij SW architecten spelen niet gebouwen, maar mensen de hoofdrol. Dus ontwerpen wij het gebouw om u heen, in plaats van andersom. Wij geloven niet in standaard werk. Elk mens is verschillend, dus is het logisch dat gebouwen dat ook zijn.

SW architecten
Bezoek de website van SW architecten.

Het laatste nieuws

Open dag cliënten, naasten en medewerkers InteraktContour

Op zaterdag 7 december opende De Klokkenbelt voor 1 dag haar deuren voor cliënten, hun naasten, medewerkers en vrijwilligers. Tijdens de open dag was het mogelijk om een kijkje te nemen in de appartementen en de gemeenschappelijke ruimtes van de toekomstige woonlocatie. Ook werden de plannen voor de woonomgeving (groen en infrastructuur) gepresenteerd. Positief Het was fijn om zoveel positieve reacties te horen. Van prachtig, mooi, modern, eigentijds, tot aan ruim en groter dan gedacht. Men kan niet wachten tot het zover is. De kijkdag was een groot succes, voor de bezoekers en voor iedereen die betrokken was bij de organisatie. Planning De werkzaamheden verlopen nog volgens planning . Het is de verwachting dat in het voorjaar 2020 de eerste bewoners hun intrek kunnen nemen in hun nieuwe appartement. Werken op de Klokkenbelt? Heb je interesse om te werken met mensen met hersenletsel? Wij zijn nog steeds op zoek naar zorgprofessionals. Kijk dan snel bij de openstaande vacatures. https://www.interaktcontour.nl/werken-bij/vacatures.

Lees verder

Werken bij de Klokkenbelt

Inmiddels hebben we meer dan 10 nieuwe collega’s mogen verwelkomen bij InteraktContour in Almelo! Zij gaan straks op onze nieuwe woonlocatie de Klokkenbelt aan de slag. Wij zoeken echter gewoon verder naar meer zorgprofessionals. Heb jij minimaal een MBO opleiding niveau 3 VIG of MZ? Wil jij graag werken met mensen met hersenletsel? Klik op een van de links hieronder voor meer informatie. Flexibel werken in de Flexpool waarbij je binnen je contractgrootte je uren grotendeels zelf bepaalt of werken op een vaste locatie namelijk de Klokkenbelt. Meerdere woonbegeleiders voor Flexpool Almelo Meerdere woonbegeleiders voor de Klokkenbelt We zien je sollicitatie graag tegemoet! Blijf op de hoogte van alle nieuws en vacatures van InteraktContour op Facebook en/of LinkedIn.

Lees verder

Werken bij de Klokkenbelt

Voor de nieuw te openen locatie De Klokkenbelt is InteraktContour op zoek naar meerdere zorgprofessionals. Wil jij graag werken met mensen met hersenletsel? Klik op een van de links hieronder voor meer informatie en reageer voor vrijdag 1 november 2019 bij interesse!  Meerdere woonbegeleiders 24 uur per week  Meerdere woonbegeleiders voor de nacht 19-24 uur per week  Meerdere zorgassistenten 24 uur per week Om alvast kennis te maken met onze organisatie ga je eerst bij locatie De Burcht of Catharinahof in Almelo aan de slag. De verwachting is dat je In het eerste kwartaal van 2020 overgaat naar de Klokkenbelt. Blijf op de hoogte en volg InteraktContour op Facebook en/of LinkedIn.

Lees verder
© 2020 Sint Joseph | Made by TeamCreative.nl
Footer logo