logo-klokkenbelt logo-sintjoseph
banner-svg

Voorzijde De Klokkenbelt uit de steigers

De steigers aan de voorzijde van De Klokkenbelt zijn inmiddels verdwenen. Dit levert een heel nieuwe, frisse blik op het pand. De gekeimde gevel, de dakoverstekken en het schilderwerk geven De Klokkenbelt een andere uitstraling.

Niet alleen van buiten wordt er hard gewerkt; ook aan de binnenkant zijn de werkzaamheden in volle gang. De achttien vleugelappartementen voor InteraktContour zijn van binnen zo goed als klaar. De buitenwerkzaamheden bij deze woningen zijn in volle gang. Voor deze appartementen geldt dat er van twee appartementen één groter appartement is gemaakt. De woningen zijn geschilderd en voorzien van een nieuwe keuken en badkamer.

Aan de 48 kernappartementen wordt nu hard gewerkt. De appartementen op de derde verdieping zijn zo goed als klaar (binnen en buiten) en de binnenwerkzaamheden aan de appartementen op de tweede en eerste verdieping zijn nu bezig. De buitenzijde van deze 48 appartemeten is klaar. Dit is aan de voorzijde (Vriezeveenseweg) al goed te zien nu de steigers daar weg zijn.

De sloop van het deel waar het gezondheidscentrum zich vestigt is in volle gang. Binnenkort starten de opbouwwerkzaamheden voor dit deel.

Voor de 18 woningen van Sint Joseph geldt dat de werkzaamheden op korte termijn starten.

7 mei 2019
© 2019 Sint Joseph | Made by TeamCreative.nl
Footer logo