logo-klokkenbelt logo-sintjoseph
Wonen met zorg en
ondersteuning in de nabijheid
banner-svg

Wonen bij InteraktContour

Heb je hersenletsel opgelopen door bijvoorbeeld een beroerte, hersenbloeding of ongeluk en ben je afhankelijk van zorg en ondersteuning die 24 uur per dag beschikbaar is? Kom dan wonen op De Klokkenbelt, de nieuwe woonlocatie van InteraktContour in Almelo.

 

 

Eigen regie

Bij InteraktContour woon je zelfstandig in je eigen appartement maar er is wel 24 uur per dag professionele zorg aanwezig om je te ondersteunen daar waar nodig. De 66 moderne appartementen zijn ruim en licht en gelegen op de begane grond, 1ste, 2de en 3de etage. Elk appartement is rolstoeltoegankelijk en heeft een woonkamer met keukenblok voorzien van koelkast en een inductiekookplaat, een slaapkamer en een badkamer.

Je kunt zelf koken maar er wordt door onze eigen kok ook dagelijks vers gekookt. Je hebt de mogelijkheid om mee te eten, gezamenlijk in de woonkeuken of in je eigen appartement. Ook kan je een aantal dagdelen per week dagbesteding op de locatie volgen.

In de video hieronder krijg je een eerste indruk van de appartementen in De Klokkenbelt.

Belangstelling? Er zijn nog 5 appartementen beschikbaar

Spreekt onze nieuwe woonlocatie je aan? Wil je straks ook wonen in één van onze 66 moderne appartementen? Neem dan contact op met Sofia Gemser, zorgbemiddelaar bij InteraktContour op 06 82 94 57 58 of via s.gemser@interaktcontour.nl.

Impressie interieur vleugelappartement (18 stuks)

Impressie interieur kernappartement (48 stuks)

  

 

© 2019 Sint Joseph | Made by TeamCreative.nl
Footer logo