logo-klokkenbelt logo-sintjoseph
banner-svg

Woningen

De Klokkenbelt krijgt straks 66 zorgappartementen voor InteraktContour en18 seniorenappartementen die woningstichting Sint Joseph verhuurt. Daarnaast zijn er nog 18 zorgappartementen. De gesprekken voor de (ver)huur van deze appartementen worden nog gevoerd.

Woon-zorgappartementen

Woon-zorgappartementen (48 kernappartementen)
De woonvleugel met vier bouwlagen ondergaat de grootste verandering. Hier voegen we twee appartementen samen tot een groter zorgappartement. Van de huidige 90 wooneenheden blijven er straks 48 over. De nieuwe appartementen krijgen een woonoppervlak van ongeveer 50 vierkante meter en bestaan uit een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. Alle ruimtes zijn rolstoelvriendelijk; er zijn brede doorgangen en schuifdeuren in de woning aanwezig.

Iets ruimere woon-zorgappartementen (18 vleugelappartementen)
In de andere woonvleugel met drie bouwlagen komen 18 woon-zorgappartementen met een wat afwijkende indeling. Op iedere verdieping komen 6 appartementen die ongeveer 70 vierkante meter vloeroppervlak krijgen. Deze appartementen krijgen een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche en een kleine inpandige berging.

Lees hier meer over de woningen van InteraktContour.

18 seniorenappartementen

De 18 appartementen voor mensen van 55 jaar en ouder verhuurt Sint Joseph. De woningen beschikken over alle faciliteiten; een woonkamer met open keuken, badkamer, apart toilet en een slaapkamer. Deze ruimtes zijn goed toegankelijk, ook wanneer iemand een rollator of rolstoel gebruikt.

Deze 18 woningen krijgen ook onderhoud tijdens de transformatie. Waar nodig vervangen we keukens/badkamers.

Wilt u een woning van Sint Joseph huren? Schrijf u dan in bij Woonburo Almelo. Hier vindt u ook het woningaanbod en kunt u reageren op beschikbare woningen.

Wonen op De Klokkenbelt

Naast de 66 appartementen voor cliƫnten van InteraktContour komen er 18 appartementen voor huurders van Sint Joseph. De woningen van Sint Joseph bieden we te huur aan via het Woonburo Almelo. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning van Sint Joseph schrijft u zich in als woningzoekende via de website van Woonburo Almelo.

Situatie plattegrond De Klokkenbelt

De situatie

De Klokkenbelt in Almelo bevindt zich aan de Vriezenveenseweg. Het gebouw heeft een centraal gedeelte met daaromheen een aantal vleugels. De vleugels bestaan uit 2, 3 of 4 bouwlagen.

© 2019 Sint Joseph | Made by TeamCreative.nl
Footer logo